Danstruplund er en af de ejendomme, som den energiske købmand Good lod opføre efter købet af de kongelige jorde. 
Han opkøbte senere Enghavegård og Brydegård, hvorefter alle ejendomme på i alt 135 Ha tog navneforandring til Danstruplund.
Helsingoranske Købmænd, Grosserere, Doktorer, én handelsminister og konsuler har på skift i gennem tiden, sammen med datidens helt uundværlige store folkehold givet liv til ejendommen. Klaus Helmersen, med familie, fik skabt de perfekte rammer med tøjfirmaet Carly Gry med personale.
Nu er Danstruplund et moderne erhvervscenter med stor respekt for både den gamle smukke bygning, området og ikke mindst de værdier, der betød noget i "gamle dage".
 
Danstruplund ligger i landlige omgivelser med en smuk udsigt til marker og skov og er tæt på Esrum sø. Der er gode tilkørselsforhold. Danstrupvej ligger tæt på Tikøb mellem Hornbækvejen og Helsingørvejen. Helsingørmotorvejen ligger ca. 5 min fra ejendommen.
Vi glæder os til at se dig på Danstruplund.
 
 
Oversigt over Danstruplund

Der  er løbende mulighed for at leje en del af denne yderst præsentable ejendom med adgang til fantastiske fællesfaciliteter med park sø og skov.

Kontorlejemålene er indrettet som en kombination af åbne kontormiljøer eller enkeltmandskontorer med mulighed for selv at indrette det efter virksomhedens behov.

Adgangen til dette velfungerende kontorlejemål foregår via et flot  indkørsels/parkeringsområde.

Det fælles ankomstområde samler den historiske ejendoms længer og haller med en enestående respekt for avlsgårdens flotte udtryk.

Lejemålene er indrettet med sans for den oprindelige stil og der forefindes bl.a. fritlagte bjælker i et af lejemålene. Skillevægge og  vinduer respekterer den oprindelige stil.

 

 
 
 
 Skriv til os
Danstruplunds adresse:
Danstrupvej 27, 3480 Fredensborg
Telefon: 22 70 11 80
E-mail: ps@danstruplund.dk

Team Nordica 2017 

  • Facebook - Grey Circle
  • YouTube - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
Bygning